Amerika reizen - Grand Canyon

Reizen Westkust AmerikaRondreis langs de westkust van Amerika

Bouw je eigen westkust Amerika-reis

Stap je eigen filmset in; slaap tussen de sterren in Hollywood, vlieg met een helikopter over de Grand Canyon en verken met een Navajo-indiaan de vallei van Monument Valley. Met Riksja Amerika kun je je eigen individuele Amerika-rondreis samenstellen met bouwstenen (flexibele reisprogamma’s van een aantal dagen).

Tijdens je reis langs de weskust van Amerika kiezen we voor een mix van overnachtingen. Je slaapt in een klassiek stadshotel in San Francisco, doet ook een keer een stereotype motel aan als je over de Route 66 rijdt en je overnacht daar waar je zijn wilt: midden in de nationale parken. Met goed geasfalteerde wegen, prima bewegwijzering en een behulpzame bevolking, is Amerika een uitstekend land om zelf per huurauto te bereizen. In je eigen tempo reis je langs de nationale parken en steden en kun je stoppen waar en wanneer je wilt.

San Francisco - reis Westkust AmerikaEen greep uit onze rondreizen langs de westkust van Amerika

Hieronder staan twee samengestelde Amerika rondreizen. Deze rondreizen bestaan uit combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Ze zijn kant-en-klaar, maar pas ze gerust aan. Onze reisspecialist helpt je graag bij het samenstellen van je ideale rondreis.

Roadtrip USA – 20 daagse westkust Amerika rondreis

Cruisen over highways langs de highlights van de westkust van Amerika. Begin als filmster in Hollywood en kijk daarna over het randje van de Grand Canyon. Hit the jackpot in Vegas, kampeer naast denderende watervallen en eet Chinees met stokjes in San Francisco.

Wild Wild West – 19 daagse westkust Amerika rondreis

Maak kennis met dé nationale parken van het westen. Je komt alleen in de stad voor je heen- en terugvlucht. Wandel tussen de rode rotsen in Zion en ga te paard met een indiaan door Monument Valley. Je slaapt in of vlak naast de parken, zodat je de natuur echt beleeft.

Klik hier voor een overzicht van al onze rondreizen langs de westkust van Amerika of stel je eigen reis samen aan de hand van onze West Amerika bouwstenen.