Amerika-reizen met kinderen / tieners

Rondreis Amerika met kids - SurfenPlannen om met je kinderen naar Amerika te gaan? Steeds meer reislustige ouders ontdekken dat rondreizen door Amerika met (kleine) kinderen en tieners heel erg leuk is. Kinderen zijn nieuwsgierig, kijken op een andere manier naar de wereld. In Amerika combineer je een avontuurlijke selfdrive met een ontspannen vakantie. Reis langs de nationale parken in het westen van Amerika of combineer een bezoek aan New York met een rondreis door Florida.

We hebben een aparte website voor Amerika reizen met kinderen: Amerika Kids. Met AmerikaKids slaap je onderweg in een leuke mix van accommodaties: op een cowboyranch, een klassiek hotel in downtown San Francisco of in een lodge tussen reuzengrote sequoia’s. Ook overnacht je een keer in een stereotype motel aan de Route 66.

We houden rekening met wensen die je als gezin hebt op een Amerikareis: ruime familiekamers, vaak een zwembad, en niet alles volgepland, maar een goede balans tussen rijden, rust en erop uit in de buitenlucht.

Verstuur je reisplan