Bouw je Amerika familiereis

Individuele familiereis Amerika

Met het gezin een reis naar Amerika maken? Doen! Of je nu met kleine kinderen of tieners reist, Amerika is geschikt voor het hele gezin. Leer samen surfen in Californië, rijdt met een limo door Las Vegas of zwem met zeekoeien in Florida. Amerika is afwisselend en veilig.

 

Met Riksja Family Amerika slaap je onderweg in een leuke mix van accommodaties: op een cowboyranch, een klassiek hotel in downtown San Francisco of in een lodge tussen reuzengrote sequoia’s. Ook overnacht je een keer in een stereotype motel aan de Route 66.

We houden rekening met wensen die je als gezin hebt op een Amerikareis: ruime familiekamers, vaak een zwembad, en niet alles volgepland, maar een goede balans tussen rijden, rust en erop uit in de buitenlucht.

Zuidwest-Amerika of Florida, Amerika expert Juliette heeft ervaring met haar eigen dochters. Ze vertelt je graag over hun meest bijzondere reismomenten. Je leest ze in haar korte reisblog.

Twijfel je tussen een selfdrive met de auto of de camper, lees dan onze blog.

 

Riksja Family: samen de wereld ontdekken

Naast Amerika bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze bestemmingen vind je terug op de website van Riksja Family. Riksja Family bestaat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Zij adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Je kinderen laten je met een onbevangen blik naar de wereld kijken. Maar bovenal is contact met de lokale bevolking veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Family

 
Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie OK