Nationale Parken

Grand Canyon, Yosemite en Yellowstone in het westen. Acadia in het Oosten en de Everglades in Florida. Door het hele land vind je spectaculaire natuur. Die wat ons betreft niet mag ontbreken op je rondreis door Amerika. Inmiddels telt het land bijna zestig Nationale Parken die jaarlijks miljoenen bezoekers trekken.

Om de natuur te behouden en te beschermen worden de parken beheerd door de National Parks Services en wordt er entree gerekend. De prijs varieert per park tussen de $ 25  en $ 35 dollar voor vier inzittende voor een periode van zeven dagen. Doe je tijdens rondreis West Amerika meerdere parken aan? Dan is het voordeliger om bij het eerste park een nationale parken pas aan te schaffen. Deze pass kost $ 80,00 voor een auto met vier inzittende en geeft je een jaar lang toegang tot alle Nationale Parken van het land.

Ben je benieuwd wat elk park je te bieden heeft? dan zit je bij ons goed! Naast rondreizen waarin je verschillende Nationale Parken aandoet hebben wij ook bouwstenen per park die je kunt gebruiken om je eigen reis samen te stellen.

Grand Canyon
Reisschema: Grand Canyon South Rim
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Activiteit: Optioneel helikoptervlucht boven de Grand Canyon
Reissom: € 214,- p.p. bij 2 personen bij verblijf in Grand Canyon NP

Welke optie wil je aanvragen?

Miles-down-to-earth-canyon
Hotel met zwembad net buiten de ingang van Grand Canyon NP
Helikoptervlucht Grand Canyon
Optionele excursie Antelope Canyon tour
x
+
Acadia National Park
Reisschema: Acadia National Park
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 241,- p.p. bij 2 personen

Rondreis 8: Into the Wild

San Francisco en ...
Reisschema: San Francisco - watervallen in Yosemite - Tioga Pass - Las Vegas - Fietsen in Zion - Antelope Canyon - Grand Canyon - Paardrijden in Monument Valley - Moab/Arches - Dinosaur National Monument - Grand Teton - Yellowstone - Idaho Falls - Salt Lake City
Reisduur: 25 dagen/ 24 nachten
Reissom: Vanaf € 3127,- p.p. bij 2 personen
Vanaf € 1707,- p.p. bij 4 personen
Inclusief: Chinatowntour in San Francisco, fietsen in Zion, Antelope Canyon-tour, paardrijden in Monument Valley, raften in Grand Teton NP
Huurauto: Optioneel bij te boeken vanaf € 433,- p.p.
Vluchten: Optioneel bij te boeken vanaf € 635,- p.p.

Waarom met Riksja naar Amerika?

Wij vinden het belangrijk als je op reis gaat dat je het land ook echt beleeft. Met ons verblijf je daarom tijdens je reis midden in de Nationale Parken en hebben we ook unieke accommodaties op bijzondere plekken. Zo kunnen we bijvoorbeeld een lodge aan de rustige noord kan van de Grand Canyon voor je boeken. Daarnaast bieden wij bij verschillende bouwstenen standaard excursies aan, hoe gaaf is het bijvoorbeeld om Zion National Park per fiets te ontdekken?!

Lees meer

10 redenen om Amerika op je bucketlist te z...

20 januari 2019
| inspiratie