Onze top 5 excursies in West-Amerika

 

Bij Riksja Travel brengen we onze klanten dichterbij hun bestemming. Dit proberen we te doen door middel van verblijfplaatsen die passen bij de sfeer van het land in en nabij de nationale parken, bij de stranden en in het centrum van de steden. Maar ook excursies horen daarbij, zo beleef je het land op een andere manier van dichtbij. Wij delen graag de 5 excursies waar wij zelf heel enthousiast over zijn.

 

Paardrijden in Monument Valley

Monument Valley is een mooi gebied, en de beste manier om dit beschermde indianengebied te ontdekken is met een tour te paard. In plaats van dat je het bezoekersgedeelte van het gebied ontdekt trek je met een Navajo-indiaan echt het gebied in en kom je op plekken waarbij je niemand anders om je heen ziet. Echt een gevoel van vrijheid! Je hoeft overigens geen rijervaring te hebben want je hobbelt op een rustig tempo door de vallei.

 

 

Universal Studios en Disney in Orlando

Een bezoek aan Florida is niet compleet als je niet naar een pretpark gaat. Orlando staat in het teken van attractieparken, zo heb je 2 Universal Studios pretparken, 4 Disneypretparken, 2 waterattractieparken en Seaworld. Genoeg om je een week te vermaken! Waarbij we ons al ontzettend kunnen vermaken met Nederlandse pretparken zijn Amerikaanse pretparken nóg beter, groter, sneller en overdrevener!

 

 

Raften in Grand Teton National Park

Grand Teton is een beetje Canada in het klein. Hier vind je dan ook de uitlopers van de Rocky Mountains die in Canada doorlopen. Ga raften in Grand Teton voor een adrenaline kick! Je stapt aan boord van een grote rubberen opblaasboot en je gaat in 3 uur over de slingerende Snake River. Je wordt gegarandeerd nat en bent een ervaring rijker!

 

 

Thriller Ride boottocht Miami

Je vaart met een enorme snelheid van 50 miles per uur langs de skyline van Miami! Onderweg passeer je indrukwekkende villa’s van de bekende sterren zoals de klassieke woning van Gloria Esteban en een moderne miljoenencrib van David Beckhem. De muziek staat op standje 10 met deuntjes zoals ‘Welcome to Miami’ van Will Smith! De Thriller ride doet zijn naam eer aan en je voelt je vol met energie het moment dat je weer van de boot afstapt.

 

 

Grand Canyon helikoptervlucht

Het is misschien niet onze goedkoopste excursie maar wel één van de mooiste ervaringen die we je kunnen meegeven. De Grand Canyon is één van de diepste kloven van de USA. Je stapt de helikopter in met ongeveer 3 – 5 anderen en de piloot. Je krijgt een koptelefoon op en als je geluk hebt mag je ook naast de piloot zitten. Na een paar minuten vlieg je boven die enorme kloof en dat vonden wij toch wel zo’n gaaf moment! Kippenvel kregen we ervan!

 

 

Ben je enthousiast geworden en wil je deze excursies ook graag ondernemen, neem dan een kijkje bij onze bouwstenen!

Bekijk ook eens...

Welke optie wil je aanvragen?

In indianenland
Optionele excursie Antelope Canyon tour
x
+

Welke optie wil je aanvragen?

Miami vibes
Hotel met zwembad in South Beach Miami
x
+

Lees ook...