Archeoloog voor een dag

Dinosaur Monument in Vernal

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Vernal en Dinosaur National Monument
Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
Reissom: € 69,- p.p. bij 2 personen

✓ Verblijf in een motel met zwembad in Vernal

✓ Dinosaur National Monument

- 1 overnachting in motel met zwembad in Vernal

- Autohuur
- Maaltijden
- Entreegelden
- Fooien

Dag 1 – aankomst Vernal

Na een lange rit van zo’n zes uur kom je vandaag aan in Vernal. Wanneer je het stadje binnenrijdt word je begroet door een reusachtige roze dinosaurus. Deze kitscherige mascotte, verraad al waar het hier allemaal om draait: de Dinosaurus. Vlakbij Vernal ligt het Dinosaur National Monument. Dit is dé plek in Amerika waar vele dinosaurusbotten zijn gevonden en je je even een archeoloog waant. Bezoek de Dinosaur Quarry, hier zijn ruim 1500 dinosaurusbotten gevonden en worden nu op een enorme zandbank tentoongesteld.

Heb je nog tijd over, breng dan nog een bezoekje aan het Natural History Museum in Vernal. Aan het einde van de dag zochten wij verkoeling in het zwembad van ons motel.

Dag 2 – vertrek Dinosaurland

Omdat Vernal heel centraal ligt kun je vanuit hier alle kanten op. Richting het noorden naar de Indianen in Riverton als tussenstop naar Yellowstone. Naar het westen richting Salt Lake City en Grand Teaton NP of naar het oosten richting Rocky Mountains NP en Denver. Onze reisspecialisten kunnen je gelukkig goed adviseren over de route.

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan