Raften door de Rockies

Grand Teton NP

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Teton NP
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Activiteit: Raften in het Grand Teton National Park
Reissom: € 272,- p.p. bij 2 personen

✓ Verblijf in een motel in Jackson

✓ Een raftexcursie over de Snake River

- 2 overnachtingen in een hotel met zwembad aan de rand van het park
- Raften over de Snake River

- Autohuur
- Maaltijden
- Entreegelden
- Fooien

teton-reizigerDag 1 – aankomst Teton NP en verblijf Jackson

Kom je vandaag vanuit Yellowstone dan rijd je al dwars door het Grand Teton NP heen. Het gaf ons een beetje een Canada gevoel met groene weides, naaldbomen en besneeuwde bergtoppen. Er zijn meerdere wandelingen in het park en heb je hier deze middag al tijd voor dan is het zeker de moeite waard. Anders bewaar je dit voor morgen en rijd je meteen door naar Jackson. Je slaapt in een typisch Amerikaans motel met een western tintje. Overdag is het aangenaam weer overdag maar ’s avonds kan de temperatuur snel dalen. Neem dus zeker een warme trui of jas mee wanneer je uit eten gaat.

Dag 2 – Raften en bezoek Grand Teton NP

Het is tijd voor een adrenaline kick. Je stapt aan boord van een grote rubberen opblaasboot om drie uur te gaan raften over de slingerende Snake River. Na wat instructies van je gids krijg je een zwemvest aan en een helm op. Nat worden is gegarandeerd dus neem zeker even droge kleren mee in de auto. Vlak voor de lunch ben je weer terug en kun je de middag zelf invullen. Wij hadden vooraf wat inkopen gedaan voor een picknick en gingen Grand Teton NP verder ontdekken.

Dag 3 – Vertrek Grand Teton NP

Vandaag vervolgen de meeste reizigers hun weg naar Salt Lake City om hun reis af te sluiten of door te rijden naar de rode rotsen in het Zuid Westen van Amerika. Kom je juist vanuit die richting, dan heb je Yellowstone NP nog tegoed en rijd je daar op je gemak heen.

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan