Amish koets

Op bezoek bij de Amish

Lancaster

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Lancaster - Amishgebied
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 245,- p.p. bij 2 personen

Vertrek op een reis door de tijd en bezoek de oudste nederzetting van de Amish die in de achttiende eeuw naar Pennsylvania trokken. Hier hadden ze de vrijheid voor het uitoefenen van hun geloof. Ze leven nog steeds een bescheiden leven, ver weg van technologische vooruitgang. Ze leven voornamelijk van de landbouw en hechten veel belang aan hun gemeenschap en afzondering van de buitenwereld.

Je verblijft in een schilderachtige inn, omgeven door Amishboerderijen en ervaart zo de levensstijl van de bewoners van dichtbij. Ontdek hoe de inwoners leven in deze moderne tijd en bezoek een boerderij/ openluchtmuseum. We regelen ook een bustoer zodat je meer ziet en van een gids hoort over het dagelijks leven en de geschiedenis.

Overnachtingen: 2 nachten in B&B in Amish gebied of 2 nachten in stadshotel in Lancaster
Excursie: Georganiseerde bustour en bezoek aan openlucht museum over de Amish
Transport: geen
Maaltijden: geen
  • Autohuur

  • Maaltijden

  • Fooien

Pennsylvania Dutch Convention and Visitors Bureau

Dag 1 – Aankomst in Lancaster

Reis je vanaf Philadelphia dan ben je ongeveer 1,5 uur onderweg. Je kunt een omweg nemen door via de Brandywine Valley te rijden. De pittoreske wijngaarden zijn een goed contrast met de turbulente metropool Philadelphia. In dit groene gebied zijn er acht wijngaarden, waar je wijn kunt proeven in de kelders waarbij soms ook een rondleiding wordt gegeven.

Je overnacht in een comfortabel hotel in Lancaster, het hart van het Amish gebied.

Amish keukenDag 2 – Bezoek aan de Amish

Vandaag krijg je een kijkje achter de schermen van het leven van de Amish. Met je gids bezoek je een Amish Farm. Hier krijg je een goed beeld van hoe de gemeenschap woont en hoe het voor hen is om zich te onthouden van de technologische vooruitgang; vaak wonen ze naast een modern Amerikaans gezin, waar ipads heel normaal zijn.
Het tweede deel van de tour is met de bus. Onderweg zul je zeker meerdere koetsen en Amish op een step tegenkomen en ondertussen krijg je veel informatie te horen. De tour is ontwikkeld voor toeristen en voelt als een openlucht museum. Omdat de Amish van hun privacy houden, is dit de enige manier om ze enigszins te leren kennen.

Neem de rest van de dag de tijd om een wandeling door het gezellige oude centrum van Lancaster te maken en sluit de dag af met een stevig Amish-stijl diner in een van de gezellige restaurants.

Pennsylvania Dutch Convention and Visitors BureauDag 3- Vertrek

Voordat je doorreist raden we je aan om naar de Bird-in-hand markt te gaan. Hier wordt alles uit de Amish cuisine verkocht; van zelfgemaakte jam tot pretzels en kaas. Stap hierna in je auto en vervolg je rondreis. Bezoek de Niagara Falls, hoofdstad Washington of reis naar historisch Philadelphia.

Verstuur je reisplan