Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Take a break!

   Take a break!

   • Overzicht
   • Inclusief
   • Exclusief
   • Kaart
   Reisschema: St. Pete Beach
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 148,- p.p. bij 2 personen in mei - november
   € 213,- p.p. bij 2 personen in december - april

   Hagelwitte stranden, gezellige barretjes en een knusse kamer is wat je te wachten staat in St. Pete Beach. Met deze bouwsteen ontspan je aan de zonnige Golfkust van Florida en geniet je van een verfrissende duik in het zwembad. Je knusse hotel met kleurrijke kamer is direct aan het zandstrand gelegen en restaurants vind je in de nabije omgeving. En voor een strandbestemming in Florida is het ook nog eens heel betaalbaar.

   Overnachten: 2 nachten in eenkleurrijk strandhotel
   Excursie: geen
   Transport: geen
   Maaltijden: geen
   • autohuur

   • maaltijden

   • fooien

   StPete_strand_relaxDag 1 – Aankomst in St. Pete Beach

   Vanaf de meeste bestemmingen is het zo’n 2 uur rijden naar dit betaalbare plekje aan de westkust. Direct na aankomst in je strandhotel kan het relaxen gaan beginnen. De kamers zijn modern en comfortabel ingericht met een surfstyle tintje.

   ’s Avonds geniet je van een heerlijk diner op het strand, vaak met live muziek (soms ook te horen in je kamer dus neem oordopjes mee).

   zonsondergang st peteDag 2 – Verblijf

   Vandaag staat er niets op het programma dus kun je lekker je gang gaan. Je regelt zelf een ontbijtje en met een beetje geluk zie je vroeg in de ochtend dolfijnen uit de zee omhoog springen. Neem een verfrissende duik, lees je boek uit, kortom niets moet alles mag. Wil je wel wat actiever bezig zijn, dan kun je een board huren en gaan suppen (stand up paddlen) of je kunt ter plaatse een dolfijnentour reserveren.

   StPete_dalimuseumDag 3 – Vertrek

   Vandaag laat je deze relaxte plek weer achter je en neem je afscheid van de witte stranden. Wil je nog wat cultuur mee pakken bezoek dan nog het Dali museum. Ga daarna alligators spotten in de Everglades met onze bouwsteen Zweven tussen Evergators. Vervolg je je route naar het Noorden, dan kun je gaan Snorkelen met zeekoeien of opgaan in de pretparkgekte met Dis nie te geloven…