Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Naar de maan?

   Cocoa Beach

   • Overzicht
   • Inclusief
   • Exclusief
   • Kaart
   Reisschema: Cocoa Beach
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 214,- p.p. bij 2 personen in mei - november
   € 289,- p.p. bij 2 personen in december - april

   Get ready for take off... Ga op avontuur in de wereld van NASA in het Kennedy Space Center. Ervaar de adrenaline van een ruimteschip lancering of ga mee de ruimte in tijdens een spannende 3D-film.

   Wij regelen de entree en twee overnachtingen in een hotel met zwembad in Cocoa beach aan het strand. Vlak bij de spaceshuttles. Relax na de ruimtedag in een hangmat, huur een surfplank of drink een koud drankje met zand tussen je tenen aan dit laid back strand.

   Overnachten: 2 nachten in een surfmotel aan de space kust
   Excursie: entree Kennedy Space Center
   Transport: geen
   Maaltijden: geen
   • autohuur

   • maaltijden

   • fooien

    Dag 1 – Cocoa Beach, aankomst

   In surfplaatsje Cocoa beach hangt een relaxt sfeertje; surfwinkels, surfplankbarretjes en ‘niets moet, alles mag’. Je logeert in een hotel met zwembad dichtbij het strand. Je kunt vandaag rustig aan doen of een surfplank huren (ong. $10 dollar) en een poging wagen. Sluit de dag af op de pier in de Mai Tiki bar. Een prima plek om met een biertje of glas wijn en muziek op de achtergrond de zon in de zee te zien zakken…

   Dag 2 – Kennedy Space Center

   Sta vandaag op tijd op want het Kennedy Space Center staat op het programma. Na het ontbijt rijd je er in een klein half uur heen. Bij de ingang ruil je je voucher om voor de echte tickets en duik je het park in. De Shuttle Launch Experience vinden wij een indrukwekkend excursie; stap in dit nagebouwde ruimteschip en word gelanceerd. Door het licht en de geluiden en bewegingen is het net of je écht de ruimte in schiet.

   Dag 3 – Cocoa Beach, vertrek

   Na het ontbijt en misschien nog een duik in zee kun je je storten op Orlando’s attractieparken met Dis nie te geloven. Wil je vandaag al een park bezoeken? Dat kan omdat Cocoa Beach slechts op 45 minuten rijden van Orlando ligt.

   Als je de parken al gezien hebt of niet zo’n pretparkfan bent, steek dan Florida over naar de westkust en duik de de natuur in om te Snorkelen met zeekoeien. Of reis langs de kust af naar beneden richting het bruisende Miami.