Florida reis: Kennedy Space Center

Naar de maan?

Cocoa Beach

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Cocoa Beach
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Activiteit: Het Kennedy Space Center
Reissom: € 236,- p.p. bij 2 personen in mei - november
€ 192,- p.p. bij 2 personen in december - april

✓ Verblijf in een hotel met zwembad vlakbij het strand in Cocoa Beach

✓ Bezoek aan het Kennedy Space Center

- 2 overnachtingen in een surfhotel met zwembad aan de space kust
- Entree Kennedy Space Center

- Autohuur
- Maaltijden
- Fooien

 Dag 1 – Cocoa Beach, aankomst

In surfplaatsje Cocoa beach hangt een relaxt sfeertje; surfwinkels, surfplankbarretjes en ‘niets moet, alles mag’. Je logeert in een hotel met zwembad dichtbij het strand. Je kunt vandaag rustig aan doen of een surfplank huren (ong. $ 10,- dollar) en een poging wagen. Sluit de dag af op de pier in de Mai Tiki bar. Een prima plek om met een biertje of glas wijn en muziek op de achtergrond de zon in de zee te zien zakken…

Dag 2 – Kennedy Space Center

Sta vandaag op tijd op want het Kennedy Space Center staat op het programma. Na het ontbijt rijd je er in een klein half uur heen. Bij de ingang ruil je je voucher om voor de echte tickets en duik je het park in. De Shuttle Launch Experience vinden wij een indrukwekkend excursie; stap in dit nagebouwde ruimteschip en word gelanceerd. Door het licht en de geluiden en bewegingen is het net of je écht de ruimte in schiet.

Dag 3 – Cocoa Beach, vertrek

Na het ontbijt en misschien nog een duik in zee kun je je storten op Orlando’s attractieparken met Dis nie te geloven. Wil je vandaag al een park bezoeken? Dat kan omdat Cocoa Beach slechts op 45 minuten rijden van Orlando ligt.

Als je de parken al gezien hebt of niet zo’n pretparkfan bent, steek dan Florida over naar de westkust en duik de de natuur in om te Snorkelen met zeekoeien. Of reis langs de kust af naar beneden richting het bruisende Miami.

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan