Muzikaal Nashville

Nashville

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Nashville
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: Vanaf € 242,- p.p. bij 2 personen

✓ Standaard verblijf in een centraal gelegen hotel bij de Grand Ole Opry
✓ Optioneel verblijf in een stadshotel in het centrum
✓ Nashville
✓ Outlet shopping mall

- 2 overnachtingen in een centraal gelegen hotel bij de Grand Ole Opry

- Autohuur
- Maaltijden
- Entreegelden
- Fooien

Dag 1 – Nashville, aankomst

Aan het begin van de middag kom je aan in Nashville. Je slaapt vannacht in een vrij groot hotel dat gelegen is op 20 minuten rijden van het centrum. Het voordeel van hier overnachten is dat je dichtbij het Opryland verblijft. Zorg dat je van te voren kaartjes reserveert voor de Grand Ole Opry. Dit is een muziekprogramma dat bijna dagelijks wordt uitgezonden op de tv en door de weeks wordt opgenomen. Het is dan ook een verrassing welke country sterren er komen optreden, maar zeker een highlight van je trip. Wij vinden het fijn om dit op de eerste avond te plannen zodat je de volgende dag lekker kunt uitslapen.

 

Dag 2 – Nashville

Je wordt wakker in de stad van de country en hebt de hele dag de tijd. Vanaf je hotel kan je met een shuttle service naar het centrum voor ca. $10 (retour). Ben je een muziekliefhebber dan mag een bezoek aan het Jonny Cash museum of the Country Music Hall of Fame natuurlijk niet ontbreken. Je kunt je hier zeker in de ochtend mee vermaken.

In de middag vinden wij het goed vertoeven in het Centennial Park. Een fijne plek om te picknicken en even bij te komen van alle indrukken. Je vindt in het park ook een replica van het Parthenon uit Athene en de campus van de Vanderbilt Universiteit ligt tegen het park aan. ’s Avonds is het leuk om een hapje te gaan eten bij Music Row. Hier heb je vele keuzes uit restaurants en na het eten loop je zo verder naar de bars en cafés op Broadway. De muziek komt je al tegemoet en je kunt je uitleven op de dansvloer. Nashville is de plek om te gaan lijndansen.

Dag 3 – Nashville, vertrek

Vandaag laat je Nashville weer achter je en gaat je rondreis door de Deep South weer verder. Voordat wij vertrokken zijn we nog even langs de shoppingmall gereden die praktisch  naast je hotel gelegen is.

Wil je liever dichterbij het centrum overnachten? Kies dan voor ons centraal gelegen stadshotel die onder aan deze bouwsteen wordt beschreven.

Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

Muzikaal Nashville - Upgrade

Reissom: Vanaf € - p.p. bij 2 personen
Inbegrepen: 2 nachten in een stadshotel in Nashville

Je hotel is gelegen aan de rand van het centrum en je slaapt in een sfeervol stadshotel. Door de ligging van het hotel loop je via Broadway zo het centrum in. Met de shuttle service kan je ’s avonds na een hele dag rondgelopen te hebben ook weer terug naar je hotel.

Welke optie wil je aanvragen?

Muzikaal Nashville
Muzikaal Nashville - Upgrade
x

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan