Camper huren Amerika

Camper USAAlle vrijheid op reis

Met een camper door Amerika cruisen, dat is toch gaaf! Met de campervans die wij aanbieden ben je helemaal hip and happening. Ze zijn ontworpen door creatieve graffitiartiesten uit Los Angeles. Je verblijft in de natuur en je hebt de vrijheid om zelf je campingplekken uit te kiezen of om wild te kamperen. Hoe bijzonder is het om ’s morgens, na het wakker worden met een kop koffie in je hand de deur open te doen en een prachtig uitzicht te hebben over de bergketens van Yosemite, de diepe canyons of het uitgestrekte landschap van Zuidwest-Amerika? Je kookt onderweg zelf en bent niet afhankelijk van restaurants. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een deel van je reis met de campervan te maken, en een ander deel per huurauto. Een auto huren lijkt misschien voordeliger dan de campervan maar je bespaart daarmee op de hotelovernachtingen. Een reis met een huurauto biedt meer luxe wat betreft de overnachtingen. Zo hoef je je bed niet op te maken en beschik je altijd over een eigen wc en douche, maar een campervan heeft volgens ons absoluut zijn charme.

Bekijk ook onze rondreis: Hit the road in je eigen campervan

 

Campervan lay outCampervan mogelijkheden

We boeken de Amerikaanse campers via onze betrouwbare en gespecialiseerde campervan verhuurmaatschappij. De campervan huur komt met veel voordelen, er zijn bijvoorbeeld geen bijkomende kosten voor jongere bestuurders vanaf 21 jaar, geen extra bestuurderskosten én het is twee keer voordeliger in benzine dan een RV. Wij bieden de campervan huur alleen aan in combinatie met minimaal één van onze bouwstenen.

De campervans die we aanbieden zijn stylish, praktisch ingericht met een tweepersoonsbed en een keukentje en hebben een flexibele prijs die per week (kan) veranderen op basis van vraag en aanbod. Kies uit een 2,3 of 4-persoonscampervan. Omdat de campervans kleiner zijn dan de meeste RV’s en campers in Amerika is het grote voordeel dat je ook op openbare plekken bijvoorbeeld middenin National Forests kunt overnachten. Het enige nadeel daaraan is dat je geen wc en douche hebt in drie van de vier modellen. Wel beschik je altijd over een watertank. Parkeer daarom in de buurt van openbare voorzieningen. De Newport Camper is wel uitgerust met een wcen douche.

Bekijk hier de specificaties van de verschillende campervans.

Campervanprijzen

kleine campervan

Santa Cruz

automaat
kookapparatuur (één pits)
wasbak met stromend water & een watertank met 13.2 liter water
koelkast & een accu op zonnepaneel
tweepersoonsbed van 120 cm x 202 cm
airconditioning wanneer de motor draait

Prijs per dag:
vanaf € 58,- per dag
max. 2 personen

.

kleine/middelgrote campervan

Maverick

automaat
kookapparatuur (twee pits)
wasbak met stromend water & een watertank met 18.9 liter water
koelkast & een accu op zonnepaneel
tweepersoonsbed van 168 cm x 191 cm
mogelijkheid tweede tweepersoonsbed van 130 cm x 210 cm met rooftop sleeper
airconditioning wanneer de motor draait

Prijs per dag:
vanaf € 52,- per dag
max. 4 personen met rooftop sleeper

.

middelgrote campervan

Big Sur

automaat
kookapparatuur (twee pits)
wasbak met stromend water & een watertank met 18.9 liter water
koelkast & een accu op zonnepaneel
tweepersoonsbed van 168 cm x 191 cm
mogelijkheid tweede tweepersoonsbed van 130 cm x 210 cm met rooftop sleeper
airconditioning wanneer de motor draait

Prijs per dag:
vanaf € 64,- per dag
max. 4 personen met rooftop sleeper

.

camper

Newport Camper - meer een RV dan een campervan; de camper moet 's nachts elektronisch aangesloten zijn zodat alle systemen naar behoren functioneren

automaat
kookapparatuur (twee pits) & een magnetron & een koelkast
wasbak met stromend water & een watertank met 83 liter water
WC en douche!
airconditioning (external power) & een propaantank
tweepersoonbed & een pull out slaapbank voor één persoon

Prijs per dag:
nog niet bekend voor 2020/2021
max. 3 personen

Uitgebreide specificaties

Kies een van de onderstaande buttons voor uitgebreide specificaties.

 

 

Waar overnacht je?bed in camper

Het grote voordeel van de Escape Campervans is de vrijheid die het geeft om van de gebaande paden af te gaan. De campervans passen op de meeste staplekken (tenten) op campings dus je hoeft niet extra te betalen voor een RV-plek, je hebt immers geen elektrische aansluiting nodig. Dit geldt voor alle campervans behalve voor de Newport Camper.

Naast campings kan je met de campervans ook gratis kamperen, dat is niet mogelijk voor standaard campers maar zeker wel voor de Escape Campervan. In Amerika noemen ze dit dispersed camping, pirate camping of boondocking. Dit is legaal kamperen op federaal aangewezen land/openbare grond zoals in National Forests, National Grasslands of parkeerplaatsen. Ongeveer 28% van heel Amerika is federaal aangewezen land dus genoeg plek om uit te kiezen!

Wij hebben hier supergoede tips voor die we natuurlijk graag met je delen. Zowel tips waar je gratis kunt overnachten als waar je goede camping vindt. Deze informatie ontvang je van ons in het reisvoorstel. Bel of mail ons gerust voor het aanvragen van een vrijblijvend reisplan.

camper ophalenOphaal- en inleverlocaties en one-way kosten

Escape Campervans heeft 10 ophaal/inleverlocaties in Amerika en meer dan 600 campervans beschikbaar. In de volgende steden kun je dan ook je campervan ophalen: Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Miami, New York, Seattle, Denver, Atlanta, Phoenix en Portland.

Wanneer je de campervan inlevert op een andere plaats als waar je deze hebt opgehaald, dan betaal je one-way kosten. Deze kosten gelden uiteraard niet wanneer je de campervan inlevert op dezelfde locaties als waar je deze hebt opgehaald. Hieronder vindt je een overzicht van de one-way kosten en mogelijkheden:

 

Pick Up Location Drop Off Location One Way Fee
LA, LV, PHX, SF LA, LV, PHX, SF US$150
DEN PHX US$150
PDX SEA US$150
LA, LV, PHX, SF PDX, SEA US$250
MIA. NY ATL US$250
DEN LA, LV, PDX, SEA, SF US$250
NY MIA US$250
DEN, LA, LV, PDX, PHX, SEA, SF MIA, NY, ATL US$350

 

camper keukenPrijzen

De campervan-verhuurmaatschappij werkt met flextarieven, die bepaald worden op basis van vraag en aanbod. Je camperprijs in het reisvoorstel is steeds geldig tot vrijdag (16:00 uur) van de betreffende week dat je je plan hebt ontvangen. De prijs die je van ons ontvangt in het reisvoorstel is inclusief de huur van de campervan, de belastingen en alle verplichtgestelde kosten vanuit de Amerikaanse overheid en de staat. Tevens zijn de kosten van de huur van het beddengoed , het keukengerei, opklapstoelen en een uitklapbare picknicktafel meegenomen in de prijs. Ook de one-way kosten (mits van toepassing) zijn inbegrepen in ons voorstel.

De kosten die niet zijn inbegrepen en waar je zelf nog een keuze over moet maken zijn:
–          verzekeringskosten
–          kilometervergoeding
–          bijkomende extra’s waaronder een elektronische kit,  solar shower, kinderstoeltjes en de rooftop sleeper.

Deze bovenstaande opties kunnen afgesloten worden op bij het ophalen van de campervan. Voor de bijkomende extra’s ben je wel afhankelijk van de beschikbaarheid.

Liever geen campervan huren, maar met de huurauto op pad? Kijk dan op onze autohuur pagina.

Wil je meer weten over de kosten van de verzekeringen, kilometervergoedingen, de extra’s en de aanvullende informatie over de Escape Campervan verhuur, klik dan hier.

En als laatste: klik hier als je een vrijblijvend campervan reisvoorstel wilt ontvangen in combinatie met één van onze bouwstenen!