Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Riksja Amerika contactinformatie

   Live Chat

   Je Amerika-reis komt steeds dichterbij! Hopelijk voel je al de reiskriebels, maar waarschijnlijk beginnen inmiddels ook allerlei vragen op te borrelen. “Kan ik het beste een koffer of backpack meenemen op reis? Wanneer kan ik mijn ESTA aanvragen? Heb ik een creditcard nodig in Amerika?

   Wil je het antwoord op die vragen, stel ze dan tijdens onze live-chat op donderdag 29 juni! Tussen 19.30 en 20.00 uur zullen we al je vragen beantwoorden, maar we zullen als ervaren Amerika-fanaten natuurlijk ook onze insidertips met je delen, zoals kun je pinnen in Amerika, heb ik een GPS-nodig en hoe regel ik een Nationale Parken Pas?

   Je kunt de live-chat hier vinden. Om deel te nemen heb je een Google-account nodig. Mocht je die nog niet hebben dan kun je die hier aanmaken.

   We ‘zien’ je graag dan!

    Nieuwe naam

   “Huh, Riksja Amerika? Jullie heetten toch Amerika online?”
   Dat klopt. We horen bij Riksja Travel, maar dat was voor onze reizigers niet altijd duidelijk. Daarom hebben we besloten al onze bestemmingen te hernoemen.
   Vanaf nu heten we dus Riksja Amerika: een nieuwe naam, met dezelfde passie voor reizen.

   Email:

   Je kunt ons mailen op info@amerikaonline.nl. Wanneer je hier ook je telefoonnumer vermeldt, kan onze reisspecialist persoonlijk jouw wensen en vragen met je doornemen.

   Telefoon:

   We zijn telefonisch bereikbaar op het nummer: +31(0)71 – 89 10 128

   Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:30 uur
   Zaterdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur (een beperkt aantal Riksja reisspecialisten is aanwezig).

   USA-PostReis aanvragen:

   Als je een reis wilt aanvragen, kun je de gewenste bouwstenen of rondreis aanmaken in Mijn reisplan

   Nieuwsbrief:

   Wil je op de hoogte blijven van onze reisnieuwtjes, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

   Social Media:

   Laat je inspireren door Riksja Travel op facebook twitter Youtube Pinterest Googleplus

   Kantooradres:

   Riksja Amerika
   Pompoenweg 9
   2321 DK Leiden
   Tel.:  071 – 89 10 128

   Noodnummers:

   Noodnummers:

   Als je tijdens je reis te maken krijgt met een calamiteit, neem dan contact op met de alarmcentrale van je verzekeringsmaatschappij. Wanneer je een reisverzekering via ons met Unigarant hebt afgesloten is dit de ANWB-Alarmcentrale; vanuit het buitenland te bereiken op telefoonnummer: +31-70 314 14 14 (vanuit Nederland; 088 – 269 28 88).
   Alleen in het geval van een calamiteit van grotere omvang (bijvoorbeeld een natuurramp) kun je bellen met de alarmcentrale van Allianz Global Assistance (+31) 20 – 5929292 voor directe hulpverlening.  Voor vragen of hulp tijdens je reis kan de lokale partner vaak het beste helpen. Deze contactgegevens staan in je boekingsbrief. Als je daarnaast nog verdere assistentie wenst dan kun je contact opnemen met Riksja Amerika. Tijdens kantoortijden kun je ons bereiken op 071- 891 03 21. Riksja Amerika is onderdeel van Riksja Travel. Wanneer je ons buiten kantoortijden dringend nodig hebt, kun je bellen naar het noodnummer van Riksja Travel: 06-346 573 45 (vanuit het buitenland: +31 6 346 573 45).

   KvK- en BTW nummer:

   KvK- en BTW-nummer: We zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Leiden, KvK nummer: 27345112. Bij de belastingdienst zijn we geregistreerd als ondernemer voor de omzetbelasting, BTW-nummer: NL820824227B01.