Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Into the wild

   Bouwstenen in Yellowstone & Rocky Mountains

   Of je nu bizons wilt spotten, wilt raften door de Rockies of in de voetsporen van archeologen én dinosauriërs wilt treden, met onze bouwstenen – korte reizen van een paar dagen – kan het allebei en nog veel meer. Jij kiest wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele Amerika-rondreizenBel of mail ons: wij, Amerika-experts Jessica en Lianne, helpen je graag op weg.

   ✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring             ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol
   ✔ Je ziet de highlights, maar mijdt de massa          ✔ Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld

   Kies je favoriete Amerika bouwstenen
   Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
   Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

   Bizonder Yellowstone

   Reisschema: Yellowstone NP
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 256,- p.p. bij 2 personen

   Pruttelende modderpoelen, spuitende geisers en bizons die rustig over de weg sjokken: Yellowstone is het oudste park van Amerika en uniek in z’n soort. Je moet er een eind voor rijden, maar dan heb je ook wat. Boek op tijd en slaap in het hart van het park tussen de wilde dieren.

   Voeg deze bouwsteen toe aan je Amerika reis!

   Raften door de Rockies

   Reisschema: Teton NP
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 257,- p.p. bij 2 personen

   Besneeuwde bergtoppen, naaldbomen en spiegelgladde meren markeren het landschap van Grand Teton National Park. Net onder Yellowstone maar toch weer heel anders. Voor een adrenaline kick stap je in een raft waarmee je over de Snake River het park van een hele andere kant ziet.

   Tussenstop in Salt Lake City

   Reisschema: Salt Lake City
   Reisschema: 2 dagen / 1 nacht
   Reissom: € 68,- p.p. bij 2 personen

   Salt Lake City is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Yellowstone of aan het Zuid Westen van Amerika. We regelen een comfortabel hotel in het centrum. Ga testen of je kunt drijven in het Salt Lake of kies voor een frisse duik in het zwembad van je hotel.

   Archeoloog voor een dag

   Reisschema: Vernal en Dinosaur National Monument
   Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
   Reissom: € 77,- p.p. bij 2 personen

   Wil je Moab (Arches) combineren met Yellowstone NP dan is dit een handige bouwsteen om de lange reisafstand te overbruggen. Niet de meest interessante route maar Vernal is wel een leuke stop. In Dinosaur National Monument vind je veel dinosaurusbotten en voetstappen in de rotsen. Zo krijg je een beetje een beeld van hoe de aarde er miljoenen jaren geleden uit moet hebben gezien.

   Dwars door de Rocky Mountains

   Reisschema: Rocky Mountain National Park
   Reisduur: 3 dagen/2 nachten
   Reissom: € 208,- p.p. bij 2 personen

   Volg de Trail Ridge Road dwars door Rocky Mountain National Park. Je verblijft één nacht in Winter Park en één nacht in Estes Park. Zo heb je een volle dag om de route door het park te rijden en te stoppen voor een weids uitzicht over de Rockies of een korte wandeling door de natuur.

   Op zoek naar presidenten en bizons

   Reisschema: Mount Rushmore en Custer State Park
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 235,- p.p. bij 2 personen

   Uitgehouwen presidenten in de rotsen van de Black Hills. Mount Rushmore is een van de belangrijkste redenen om dit gebied te bezoeken, maar het gebied heeft verrassend veel meer te bieden. Custer State Park bijvoorbeeld waar je met een safari van dicht bij kennis maakt met het wild in dit gebied: De bizon.

   Van Devils Tower naar Westernstad

   Reisschema: Devils Tower en Cody
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 176,- p.p. bij 2 personen

   Je kunt in 1 dag van Mount Rushmore naar Yellowstone rijden maar dan moet je de snelweg nemen en daar is weinig aan. Veel leuker is het om via de Scenic Byways te rijden en een stop te maken bij de bijzondere rotsformatie Devils Tower . Daarnaast is westernstad Cody ook erg gezellig met veel restaurants en het interessante Buffalo Bill museum.

   1
   van
   7
   x