Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   New York, Niagara and so much more

   Bouwstenen in Oost-Amerika

   Of je je nu door Central Park wilt fietsen, naar de president wilt zwaaien of op bezoek wilt bij de Amish, met onze bouwstenen – korte reizen van een paar dagen – kan het allemaal. Jij kiest wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Combineer Oost-Amerika ook vooral met de westkust en/of Florida. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele Amerika-rondreizenBel of mail ons: wij, Amerika-experts Jessica en Lianne, helpen je graag op weg.

   ✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring             ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol
   ✔ Je ziet de highlights, maar mijdt de massa          ✔ Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld

   Kies je favoriete Amerika bouwstenen
   Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
   Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

   Door de ogen van een Yankee

   Reisschema: New York City
   Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
   Reissom: Vanaf € 627,- p.p. bij 2 personen

   Alles wat je zoekt, vind je in New York. De nieuwste trends, de hoogste wolkenkrabbers, alle gerechten van de wereld en een energie die van de straatstenen spat. Een ideale stopover op je reis naar de Westkust van Amerika of naar Florida. Je hebt keuze uit hotels in verschillende wijken (en prijsklasses).

   Welke optie wil je aanvragen?

   Door de ogen van een Yankee
   Hip & happening in Queens
   Budget verblijf op Long Island
   x

   Voeg deze bouwsteen toe aan je Amerika reis!

   Liberty Bell & Cheesesteak

   Reisschema: Philadelphia
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 258,- p.p. bij 2 personen

   In Philadelphia werd de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring ondertekend en wordt daarom gezien als de geboorteplaats van de Verenigde Staten. Ontdek de stad zelf en ga daarnaast met een gids op pad om de minder bekende plekken te zien en te proeven. 

    Naast de grote steden als New York en Washington lijkt Philadelphia niet zo indrukwekkend, maar niets is minder waar. Deze stad staat voor ontdekking en ontwikkeling van de Amerikaans geschiedenis, duidelijk terug te zien in de wijk vol historisch schatten zoals de Liberty Bell. Deze Amerikaanse stad is Europees klein en heeft voor ieder wat wils; van shoppen, struinen langs historische gebouwen of een middag vol kunst. 
   verder lezen

   Wuiven naar het Witte Huis

   Reisschema: Washington DC
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 233,- p.p. bij 2 personen

   Reis per trein naar waar het Land of the Free en Home of the Brave werd uitgevonden. Het koepelvormige Capitool, versteende oorlogshelden, een x-large Amerikaanse vlag hoog in de lucht en misschien wel een glimp opvangen van de president in het Witte Huis. Dit is Washington DC, hoofdstad van Amerika en eigenlijk van de wereld.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Wuiven naar het Witte Huis
   Wuiven naar het Witte Huis - verblijf buiten het centrum
   x

   Op bezoek bij de Amish

   Reisschema: Lancaster - Amishgebied
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 245,- p.p. bij 2 personen

   Hoe modern Amerika ook mag zijn, er zijn nog steeds mensen die leven alsof de klok in de negentiende eeuw is blijven steken: de Amish. Hoewel ze vrij afgezonderd van de buitenwereld leven, heb je toch de kans een inkijkje in hun leefstijl te krijgen. Verblijf in Lancaster in een inn tussen de Amish en leer alles over de tradities en geschiedenis van deze bijzondere gemeenschap. Lees meer over deze Amish-bouwsteen.

   Wijntje aan het meer

   Reisschema: Fingerlakes - Ithaca
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 185,- p.p. bij 2 personen

   In de staat New York liggen elf meren die samen de Finger lakes vormen. Rondom de meren vind je natuurparken met watervallen maar ook vele wijnhuizen waar je prima wijn kunt proeven. Dit is niet alleen een tussenstop voor je route naar de Niagara Falls maar ook een fijne uitvalsbasis om de omgeving te leren kennen.

    

   Gluur door de watermuur

   Reisschema: Niagara Falls
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 248,- p.p. bij 2 personen

   Combineer je noordoost reis naar New York en Washington met een natuurbezoek aan waterwonder Niagara Falls. Verblijf op een paar minuten lopen van de watervallen in een comfortabel hotel met zwembad. Trek op de boot een blauwe poncho aan en bekijk, hoor en voel de watervallen van wel heel dichtbij…

   Geschiedenisles in studentenstad

   Reisschema: Boston
   Reisduur: 3 dagen / 2nachten
   Reissom: € 373,- p.p. bij 2 personen

   De charmante stad Boston aan de oostkust van Amerika is een mooie plek om je reis te beginnen of te eindigen.  De Freedom Trail die dwars door de stad loopt is een belangrijk stukje Amerikaanse geschiedenis. Onze gids vertelt je er, geheel in karakter, alles over. Daarnaast is het ook de stad van de prestigieuze Harvard Universiteit die je vanuit je centraal gelegen hotel prima kunt bezoeken.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Geschiedenisles in studentenstad
   Budget optie in Cambridge
   x
   1
   van
   7
   x