Enjoy the Sunshine state

Bouwstenen in Florida

Wil je snorkelen met zeekoeien of zeilen langs de Keys? Met onze bouwstenen – korte reizen van een paar dagen – kan het allebei en nog veel meer. Jij kiest wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Combineer Florida ook met New York en Washington of met West-Amerika. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele Amerika-rondreizenBel of mail ons: wij, Florida-experts Daniëlle, Jessica en Lianne, helpen je graag op weg.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring             ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol
✔ Je ziet de highlights, maar mijdt de massa          ✔ Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld

Kies je favoriete Amerika bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
Reisschema: Miami
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 216,- p.p. bij 2 personen in mei - november
€ 265,- p.p. bij 2 personen in december - april

De swingende start van je Florida rondreis. Miami is the place to see and be seen. Vanaf een speedboot (à la Miami Vice) zie je sterrenvilla’s, jetset jachten en de skyline van Miami. Je slaapt in een boutique hotel in strandwijk South Beach helemaal in latino sferen. Zwoele terrassen, salsa barretjes en een levendige strandboulevard vind je allemaal op loopafstand.

Welke optie wil je aanvragen?

Miami vibes
Hotel met zwembad in South Beach Miami
x
+

Voeg deze bouwsteen toe aan je Amerika reis!

Reisschema: Cocoa Beach
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 161,- p.p. bij 2 personen in mei - november
€ 192,- p.p. bij 2 personen in december - april

Verruim je blik met een bezoek aan Kennedy Space Center. Ervaar de adrenaline van een spaceshuttle lancering of ga mee de ruimte in met een 3D-film. We regelen een ruimtepas voor je en een hotel aan de Space Coast, Cocoa Beach, vlakbij de spaceshuttles. Zo kun je na je maanvlucht een verkoelende duik in zee nemen. Get ready for liftoff.

Reisschema: Orlando
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 256,- p.p. bij 2 personen

Orlando is één en al attractiepark fun. Met deze bouwsteen helpen wij je om het beste uit je Orlando trip te halen. Wij regelen vast een dagje magic voor je in Disney World. Trek een paar comfortabele schoenen aan, vergeet je muizenoortjes niet, en laat je betoveren door de magie van Orlando.

Welke optie wil je aanvragen?

Dis nie te geloven …
Special Stay: Slapen in een Disney film
x
+
Reisschema: Cedar Key
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 211,- p.p. bij 2 personen

Zo groot als ze zijn, zo zachtaardig zijn ze ook: zeekoeien. Ze leven in de rivieren in Florida en jij kunt met ze zwemmen! Deze manatees zijn heel nieuwsgierig en hangen graag even bij je. Je slaapt  in een fleurige inn in het vissersdorp Cedar Key.

Reisschema: Captiva Island
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 254,- p.p. bij 2 personen in mei - november
€ 407,- p.p. bij 2 personen in december - april

Strand, dolfijnen én een gemoedelijke eilandsfeer. Niet gemakkelijk te vinden tussen alle drukke badplaatsen. Toch vonden wij nog zo’n exclusief pareltje voor de kust. Het zandstrand is hier breed en je loopt zo de zee in. Ga hier lekker in de relaxmodus en verken op de fiets de tropische omgeving.

Welke optie wil je aanvragen?

Een verscholen Isla
Dolfijnexcursie Captiva
x
+
Reisschema: St. Pete Beach
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 159,- p.p. bij 2 personen in mei - november
€ 249,- p.p. bij 2 personen in december - april

Wil je niet de hoofdprijs betalen voor een stukje rust in de reis maar wel genieten van de hagelwitte stranden? Kies dan voor het levendige St. Pete aan de westkust van Florida, Amerika. Een welkome afwisseling na een drukke dag in een van de pretparken of om je indrukken van de reis even te laten bezinken. Vakantie is ten slotte ook ontspanning!

Reisschema: Everglades
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 132,- p.p. bij 2 personen in mei - november
€ 271,- p.p. bij 2 personen in december - april

Moerassen, alligators en een rivier van gras. Met een airboot zweef je over ondiepe moerassen en graslanden. De meeste reizigers verblijven aan de kust, rijden door de Everglades en maken een ‘quick spin’ met een airboot de moerassen in.Wij kiezen voor een lodge in het piepkleine Everglades City. Hier proef je de sfeer van het leven in het zompige binnenland en heb je meer tijd om de natuur te aanschouwen.

Reisschema: Key West
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 411,- p.p. bij 2 personen in mei - november
€ 565,- p.p. bij 2 personen in december - april

De Cariben van Amerika. Tropische zonsondergang, cocktailbars en een sfeervol oud centrum vol houten huizen. Key West swingt op een laidback manier. 

Om een beetje van het Key West leven te proeven, verblijf je in een houten Caribische inn en drink je wijntjes op een zeilboot tijdens zonsondergang.

Welke optie wil je aanvragen?

Zeilen langs Keys
Resort met zwembad buiten het centrum
x
+
Reisschema: Upper Keys
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 267,- p.p. bij 2 personen in mei - november
€ 414,- p.p. bij 2 personen in december - april

Deze Keys vakantie is een tropische afsluiting van je Florida reis. De Upper Keys zijn rustiger dan Key West en liggen dichterbij de luchthaven van Miami. 

Je verblijft in een Caribische hideaway en snorkelt bij één van de grootste koraalriffen ter wereld. In een hangmat met een mojito in je hand, doezel je weg tijdens je laatste uren in de Floribbean.
verder lezen

1
van
9
x

Verstuur je reisplan