Bouw je eigen Amerika-reis

Of je nu graag door Central Park in New York wilt fietsen, op het randje van de Grand Canyon wilt slapen of met zeekoeien wilt snorkelen in Florida, met onze bouwstenen kan het allemaal. Jij kiest in de verschillende regio’s wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele Amerika-rondreizenBel of mail ons: wij, Amerika-kenners Lianne, Jessica, Angelique en Daniëlle, helpen je graag op weg.

 

Kies een regio

1 Westen: Hollywood, cowboys en canyons

Korte West-Amerika-reizen

Los Angeles, San Francisco, Las Vegas: ja, we hebben het over het zuidwesten van Amerika. Hier kun je attractieparken, winkelstraten en rinkelende casino’s combineren met verlaten vlakten, rode rotsformaties en spuitende geisers.

2 Florida: alligators, stranden en Caribische sferen

Korte Florida-reizen

Met meer dan 300 dagen zon per jaar is Florida met recht de Sunshine state. Hier vind je het swingende Miami, Orlando’s pretparkwereld, alligators in de Everglades en Caribische sferen op de Keys.

3 Oost Amerika: New York, Washington en de Niagara Falls

Korte Noordoost-Amerika-reizen

Maak op weg naar Florida of West-Amerika een tussenstop aan de oostkust: bezoek de Big Apple en Washington of laat je nat spetteren onder de Niagara Falls. Veel luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om een stop-over van enkele dagen te maken. Of combineer de steden met de prachtige natuur van New England.