Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

Menu Menu
 • 0
  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Hier vind je een overzicht van je gekozen bouwstenen

  Info

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30
  zaterdag, van 10:00-17:00

  Je eigen Amerika reis samenstellen

  Bouwstenen zijn korte individuele Amerika reizen van twee of drie dagen, verspreid door het land. Onze bouwstenen in het zuidwesten en Florida kun je combineren met onze New York, Washington en Niagara Falls bouwstenen. Ook kun je één van onze individuele Amerika rondreizen uitkiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Amerika specialisten Lianne en Jessica helpen je graag verder.

  Kies een regio

  1 Westen: Hollywood, cowboys en canyons

  Korte West Amerika reizen

  In het zuidwesten van Amerika vind je wereldsteden als Los Angeles en San Francisco, rechte wegen door verlaten vlaktes, rode rotsformaties en de rinkelende casino’s van Vegas.

  2 Florida: alligators, stranden en Caribische sferen

  Korte Florida reizen

  Met meer dan 300 dagen zon per jaar is Florida met recht de sunshine state. Hier vind je het swingende Miami, Orlando’s pretparkwereld, alligators in de Everglades en Caribische sferen op de Keys.

  3 Oost Amerika: New York, Washington en de Niagara Falls

  Korte Noordoost Amerika reizen

  Op weg naar het zuidwesten of Florida kun je een handige tussenstop maken aan de oostkust en de wereldsteden New York en Washington bezoeken of je nat laten spetteren onder de Niagara Falls. Het ligt op de route en veel luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om een stopover te maken van enkele dagen.